Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Den otevřených dveří MMR

Ministerstvo pro místní rozvoj

zpět na výpis akcí
 

Dny otevřených dveří na Ministerstvu pro místní rozvoj ve znamení 100 let Československa

Začátek:27. 10. 18
Konec:28. 10. 18
Čas:09:30 - 16:00
Kategorie: poznání|ostatní

Chcete se dozvědět více o Ministerstvu pro místní rozvoj, o jeho práci, nebo jen poznat pozoruhodné prostory hlavní budovy, která se nachází v historickém centru Prahy na Staroměstském náměstí? Navštivte Dny otevřených dveří Ministerstva pro místní rozvoj ČR, které se konají u příležitosti 100 let od založení Československa. Uvítá vás osobně ministryně Klára Dostálová. 

Den otevřených dveří na MMR ČR se koná v budově ministerstva na Staroměstském náměstí 6 v Praze, 27. a 28. října 2018, vždy od 9:30 do 16 hodin. 

Co vše je pro vás připraveno: 

Ministryně přivítá první návštěvníky ve foyer ministerstva v půl desáté dopoledne.

Každý zájemce si bude moci budovu prohlédnout ve skupině s průvodcem v rámci komentovaných prohlídek, které se budou konat každých 30 minut. 

Prohlídková trasa zahrne foyer budovy, jednací prostory ministerstva - velkou zasedací místnost, sekretariát a salonek ministryně a sál Akademie veřejného investování s výstavou historických fotografií (poskytnuto vydavatelstvím VLM).

Dále jsou připraveny hned dvě virtuální reality - průjezd sta lety Československé historie a také fotobudka s rekvizitami připomínajícími první republiku.

Pro zájemce budou k dispozici informační a propagační materiály například o práci ministerstva a dotačních programech, které pomáhají rozvoji regionů.

Ministerstvo pro mís...
Tel: 224 861 111
Staroměstské náměstí 6
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: