Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Metronome Festival Prague 2019

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Metronome Festival Prague je mezinárodní hudební festival, který se koná od roku 2016 každoročně na holešovickém Výstavišti.

Začátek:21. 06. 19
Konec:22. 06. 19
Cena:od 1 590 Kč
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Nabízí vystoupení nejzajímavějších mezinárodních hvězd v kombinaci s tím nejlepším z české hudební scény a propojuje posluchačské generace i hudební styly. Festival kromě kvalitní hudby a špičkového zvuku nabízí i amfiteátr s atmosférou, zastřešené scény, kvalitní jídlo bez front, fungující velkokapacitní wi-fi či dostatek míst k sezení.

V průběhu dosavadní tříleté historie festivalu měli fanoušci možnost odnést si hudební zážitky z koncertů jmen jako je Sting, Iggy Pop, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, nebo David Byrne. Festival navíc každý rok roste, loňský třetí ročník si na holešovickém výstavišti v Praze nenechalo ujít na 18 000 návštěvníků a letošní 4. ročník míří ještě výše. Ten navíc přivítá jména jako je Morcheeba, Kraftwerk 3-D, českou sólovou premiéru Liama Gallaghera, nebo Primal Scream. Z českých hvězd vystoupí s upraveným repertoárem a hosty kultovní Pražský výběr a comebackové vystoupení odehraje Khoiba. Chybět nebude ani doprovodný program nesoucí se v duchu vzdělávání a inovací.

Již. 21. a 22. června 2019!

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: