Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
října

Prague Bar Show 2018

Pragovka

zpět na výpis akcí
 
Tip

Osmý ročník nejvýznamnější nápojové události v Česku

Začátek:21. 10. 18
Konec:22. 10. 18
Cena:od 200 Kč
Čas:12:00 - 20:00

Prague Bar Show je jedinou akcí svého druhu v České republice. Po sedm let byla tato odborná událost věnována pouze profesionálům z řad gastronomie, letošní osmý ročník je nově otevřen i všem milovníkům a nadšencům z řad široké veřejnosti, které stále více zajímají detaily z výroby, historie a využití nápojů. Ti mají možnost navštívit Prague Bar Show v neděli 21. 10., pondělí 22. 10. je pak striktně vyhrazeno pro profesionály z HORECA segmentu.

Prague Bar Show nabídne semináře, workshopy a prezentaci nápojů všech druhů (destilátů, piva, vína, kávy, ciderů či nealkoholických nápojů). Návštěvníci mají možnost potkat nejlepší nápojové experty, barmany, mixology a ambasadory značek z Česka i zahraničí. Získají nové informace a vědomosti, inspiraci a seznámí se s nejnovějšími světovými trendy v oblasti nápojů. A především ochutnají nápoje od desítek vystavovatelů – od světových značek až po malé craftové výrobce.

VSTUPENKY: 

NEDĚLE 21. 10. 2018 – VEŘEJNOST
Vstupné na Prague Bar Show s volným přístupem na všechny semináře zakoupíte do 31. 8. za speciální cenu 200 Kč, od 1. 9. do 19. 10. za cenu 250 Kč. Vystavovatelé budou nabízet degustační vzorky destilátů, piva, vína, ciderů, kávy či nealkoholických nápojů za speciální ceny.
Vstupenky zakoupíte přes GoOut nebo v den konání Prague Bar Show na pokladně za cenu 300 Kč. Předprodej bude ukončen 19. 10. ve 20 hodin.


PONDĚLÍ 22. 10. 2018 – HORECA PROFESIONÁLOVÉ
Vstupné na Prague Bar Show s volným přístupem na všechny semináře zakoupíte do 31. 8. za speciální cenu 400 Kč, od 1. 9. do 19. 10. za cenu 500 Kč. 
Vstupenky zakoupíte přes GOOUT nebo v den konání Prague Bar Show na pokladně za cenu 600 Kč. Vstupenka pro HORECA profesionály je platná po oba dny akce. Předprodej bude ukončen 19. 10. ve 20 hodin.

Pro předplatitele BARLIFE platí jako každý rok vstup zdarma. Vstupenka bude vložena v říjnovém čísle a je platná pro jednu osobu po oba dny. 

Vstup pouze osobám starším 18 let!

Prague Bar Show organizuje BARLIFE, exkluzivní specializovaný dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii a organizátor dalších úspěšných akcí jako Rumfest, Ginfest a Whiskyfest. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy již od roku 2004.

Program průběžně aktualizujeme na webových stránkách a na Facebooku.

www.praguebarshow.cz
www.facebook.com/praguebarshow 

Pragovka
Tel:
Kolbenova 616/34
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: