Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Posvícení u Doubravky

Praha 14 kulturní

zpět na výpis akcí
 

Najíme se a zároveň si posvítíme na novou pražskou rozhlednu Doubravka XIV. 

Datum:21. 09. 18
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: kultura| zábava| gastro|festivaly poznání| pro děti|

Najíme se a zároveň si posvítíme na novou pražskou rozhlednu Doubravka XIV. Přijďte na sousedskou slavnost plnou jídla a hudby. Začínáme ve tři odpoledne a vše zakončíme po setmění videomappingem na rozhlednu. 

Přivezeme taky Kance. Když ti živí na Čeňku nejsou, tak si alespoň dáme pivo, které se tak jmenuje. Děti se podívají na pohádku a zahraje jim i kapela pro děti Kašpárek v rohlíku. Dospělí si zase budou moct vybrat písničku, jakou budou chtít. Přijede i hudební skupina, která tenhle živý jukebox dělá.

Vezměte rodinu, přátele i pejsky, přijďte k rozhledně, a buďte společně s námi u počátků Doubravky. Při včasné registraci na serveru Goout.cz se prvních 500 návštěvníků může těšit na voucher v hodnotě 50,- Kč na občerstvení. Vstupné na akci je zdarma pro všechny účastníky.

Praha 14 kulturní
Tel:
Park Čihadla
Praha 14, 198 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: