Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
září

Den otevřených dveří v Divadle Kampa

Divadlo Kampa Na Maninách

zpět na výpis akcí
 

Vydejte se do ulic Prahy a stavte se i v Divadle Kampa!

Datum:15. 09. 18
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

15. září se po celé České republice koná akce Zažít město jinak. Vydejte se do ulic Prahy a stavte se i v Divadle Kampa! Máme pro vás skvělý program a VSTUP JE ZDARMA! 

PROGRAM PRO DĚTI A RODINY 
Pohádkové novinky letošní sezóny, jedno malé poetické překvapení a výtvarná dílna.

Od 15:00 - Heidi, děvčátko z hor / DIVADLO CYLINDR / čtená ukázka z připravovaného představení pro děti dle známé knihy autorky Johanny Spyriové. Na jaro 2019 plánujeme premiéru příběhu o malé Švýcarce, jejím dědečkovi a dalších kamarádech z Alp i z města. V rámci Dne otevřených dveří představí příběh malým i velkým posluchačům Iveta Dušková, hudebně ji bude doprovázet Vojtěch Duřt. 

Od 15:30 - Poetické divadelně-výtvarné překvapení pro děti i dospělé / DIVADLO CYLINDR / nic víc neprozradíme, ale určitě si tuto krásu nenechte ujít. Účinkují Iveta Dušková, Agáta Menšík Dušková a Petr Herold. 

Od 17:00 - Králové Tramtárie / DIVADLO UJETO / ukázka z pohádkové komedie o nevšedních cestách za štěstím a láskou na motivy děl Lindy de Haanové a Sterna Nijlanda "Princ a princ" a "Král a král a rodina". Účinkuje fenomenální DIVADLO UJETO složené z herců s mentálním hendikepem i těch bez hendikepu - Dagmar Filípková, Jaroslava Krpálková, Ilona Labuťová, Josef Fojt, Patrik Horvát, Martin Vejman, Martin Vošmik a Štěpán Smolík. 

Od 15-18h - Výtvarná dílna / po celé odpoledne můžete s dětmi vyrábět a tvořit pod taktovkou Dany Heroldové, naší dvorní kostymérky, tvůrkyně masek, loutek a jiných scénických prvků.

VEČERNÍ PROGRAM 
Principálka a ředitelka Divadla Kampa Iveta Dušková vám představí, co vás v této sezóně čeká a nemine + ukázky z vybraných inscenací domácího souboru CYLINDR.

Od 19:00 - BlaŽenka / DIVADLO CYLINDR / ukázka z pohybově-hudebního představení o ženě, o ženách, pro ženy (i pro muže), které bylo v posledních dvou sezónách staženo z repertoáru kvůli mateřským povinnostem několika protagonistek. V této sezóně se opět na jeviště Divadla Kampa vrací a vy se můžete přijít podívat, co je vlastně BlaŽenka zač. Režie Iveta Dušková. Účinkují Petra Bílková, Pavla Drtinová, Vanda Hauserová, Klára Jakubová, Agáta Menšík Dušková a Jana Steidl-Kindernayová.

Od 19:45 - Edith Piaf: Dnes nechci spát sama / DIVADLO CYLINDR / nechte se nalákat na nejnovější z novinek souboru CYLINDR, příběh a šansony nesmrtelné Edith v podání Vandy Hauserové a Petry Bílkové. Režie Iveta Dušková.

Od 20:30 - Neskonalá / DIVADLO NAHRANĚ / spřátelený divadelní soubor NaHraně představí ukázku z jejich nejnovějšího kousku. Šibeniční humor Michela Fabera spolu s poetickou melancholií Jiřího Bulise. Kabaret o tom, jak tragické je najít životní lásku, protože ji dřív nebo později ztrácíme.

Akce se koná pod záštitou Zažít město jinak. 

Divadlo Kampa Na Man...
Tel: 776447744
Nosticova 2a
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: