Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Vinobraní v Edenu

Nákupní centrum Eden

zpět na výpis akcí
 

Na kterém Vinobraní můžete neomezeně ochutnávat víno? No přece na tom v Edenu!

Datum:07. 09. 18
Čas:13:00 - 21:00
Kategorie: gastro|vinárny

Na kterém Vinobraní můžete neomezeně ochutnávat víno? No přece na tom v Edenu!

Po super úspěšném loňském ročníku jsme se rozhodli na letošním Vinobraní rozšířit počet vinařů! 

15 tuzemských vinařství, která uspějí v soutěži KRÁL VÍN České republiky 2018. Osobní účast vinařů. Po zakoupení vstupenky za 220 Kč (v ceně je sklenička, katalog, dárky od partnerů) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! Nákup vín za výhodné SKLEPNÍ CENY!! Cimbálová muzika!!!

Každá vstupenka je navíc slosovatelná o řízenou degustaci a další ceny. 

U Nákupního centra Eden v pražských Vršovicích proběhne v pátek 7. září od 13 do 21 hod tradiční VINOBRANÍ s Králem vín v Edenu. Zúčastní se ho osobně 15 předních tuzemských vinařství, za všechny jmenujme VINAŘSTVÍ FABIKOVIČ, VINAŘSTVÍ VAJBAR ČI VICAN RODINNÉ VINAŘSTVÍ. Po zakoupení vstupenky za 220 Kč (v ceně je sklenička, katalog, dárky od partnerů) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! O skvělou atmosféru se postará cimbálová kapela. V Edenu se rozhodně nebudete nudit, celou akci moderuje Branko Černý, ředitel soutěže KRÁL VÍN České republiky, představí vám všechny vinaře osobně a ochutnáte jejich nejlepší víno. Pro ty, kteří chtějí dorazit autem – třeba proto, aby si mohli odvézt co největší počet skvělých vín, které zde zakoupí za bezkonkurenční ceny – je k dispozici téměř 1.000 parkovacích míst v garážích NC Eden.

Nákupní centrum Eden
Tel: +420 272 011 711
U Slavie 1527/3
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: