Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

MS v královské střižbě 2018

Kayak Beach Bar

zpět na výpis akcí
 

Mistrovství světa v tzv. mazácké střižbě!

Datum:11. 09. 18
Cena:150 Kč
Čas:17:30 - 23:59
Kategorie: zábava| pro děti|Zábava

Vítěz MS bere: 100 000 Kč a dobrý pocit k tomu!
Registrace: http://www.strizba.cz/prihlasky/ 
Startovné: 150 Kč
Maximální počet závodníků: 320
Cílová skupina: široká veřejnost (malé, velké, děti, dospělí)
Více info na: www.strizba.cz

Tzv. mazácká střižba výrazně šetří každému závodníkovi síly. Na rozdíl od klasické, kterou už dnes umí každé malé dítě, které si musí předříkávat „kámen, nůžky, papír, teď !“ Při této technice, pokud závodník postupuje pavoukem do dalších kol dochází často u netrénovaných jedinců ke křečím předloktí, kterým sice lze předejít dobrým pitným režimem, ale vyloučit je zcela nelze.

Tím, že je mazácká střižba prováděna bez prvomájového mávání šetří síly pouze jedním švihnutím (máchnutím), ale zase klade větší nároky na okamžité rozhodnutí.

V kratším časovém okamžiku tak musí závodník na rozdíl od dětské hry „kámen, nůžky, papír, teď“ předvést své schopnosti, dovednosti, taktický plán a momentální formu.

Kayak Beach Bar
Tel: 604969247
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: