Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Pocta českým filmům a pohádkám IV

Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Počtvrté se rozezní Dvořákova síň pražského Rudolfina hudbou z českých filmů a pohádek.

Datum:06. 10. 18
Cena:od 299 Kč
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, klasika pro děti|

Jako sólisté se tentokrát představí Hana Holišová a Martin Chodúr. Spoluúčinkovat budou Kühnův smíšený sbor a dětský sbor Jizerka, zahraje Symfonický orchestr hl.m.Prahy FOK pod taktovkou dirigenta Martin Kumžák.

Krkonošské pohádky, Ať žijí duchové, Šíleně smutná princezna, Létající Čestmír, Návštěvníci, Obušku z pytle ven, Pan Tau, 30 případů majora Zemana, Cirkus Humberto, Kolja, Dobrodružství kriminalistiky, Jak utopit doktora Mráčka, Dívka na koštěti, Pat a Mat, Bob a Bobek, Včelí medvídci, Přátelé Zeleného údolí....
Melodie z těchto a řady dalších legendárních českých filmů, pohádek a večerníčků zazní na v pořadí již čtvrtém koncertě, který bude věnován těmto nestárnoucím a stále oblíbeným melodiím.

Přijďte si zavzpomínat a poslechnout krásné melodie z českých filmů a pohádek spolu s rádiem Classic Praha.

Rudolfinum
Tel: +420 227 059 244
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: