Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
září

Chilli Fest Praha 2018

Food Event

zpět na výpis akcí
 

3. ročník Chilli Festu je tady! 

Datum:29. 09. 18
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

3. ročník Chilli Festu je tady! The ChilliDoctor CZ ve spolupráci s Food Eventpro Vás připravuje ten nejpálivější festival Chilli Fest. Letos se bude opět konat v Praze na Smíchovské náplavce a to v sobotu 29.9.2018! Můžete se těšit na spoustu chilli pokrmů, sladkostí, omáček, dále na sušené i čerstvé chilli papričky, semínka a mnoho dalšího. Festival vás tak zavede do světa více či méně pálivých chilli papriček a jejich dalších podob. 

Během festivalu poznáte různé druhy papriček. Od klasické maďarské papriky, přes feferonky, Jalapeno, Piri piri, Habanero, Tabasco, Ancho až po nejpálivější chilli na světě Carolina Reaper. 

Hlavními body Chilli Festu bude Soutěž v pojídání chilli papriček a nově také extrémní soutěž spojená s chilli, o které Vás budeme brzy informovat. 

Vyzkoušejte, co opravdu vydržíte a zasoutěžte si o zajímavé ceny. Zájemci o registraci do soutěže v pojídání chilli papriček pište na adresu: lukas@thechillidoctor.cz

Food Event
Tel: 776 312 538
Hořejší nábřeží
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: