Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Happy hour / Squadra Sua / OPEN AIR

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Divadelní představení na způsob grotesky marinované v klauniádě.

Datum:18. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 21:45
Kategorie: kultura|divadla

Host přijde do restaurace, usedne k prostřenému stolu, objedná si jídlo, které mu kuchaři připraví a číšníci donesou. Co by se mohlo pokazit na tak jednoduchém receptu na solidní restauraci? Jaké nečekané ingredience by se mohly připlést do nijak komplikovaného příběhu? A kdo to nakonec všechno zaplatí?

Divadelní představení na způsob grotesky marinované v klauniádě, to vše dobře propečené za pravidelného podlévání třemi herci, kteří se podle potřeby proměňují z číšníků na kuchaře a zpátky (stačí projít z kuchyně do restaurace nevyzpytatelnými dveřmi, které se otevírají a zavírají jako dobře promazané menu). Jeden z nich si dokonce troufne být v jejich restauraci hostem.

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: