Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
srpna

Letní kino: Má mě rád, nemá mě rád

Park Riegrovy sady

zpět na výpis akcí
 

Když se dva druháci, Bryce a Juli, potkali poprvé, Juli hned věděla, že je to láska.

Datum:19. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

V létě roku 1957 se sedmiletý Bryce Loski přestěhoval spolu se svými rodiči a starší sestrou do malého městečka, kde se setkává s dívkou ze sousedství a zároveň novou spolužačkou, Juli Bakerovou. Zvědavá a bystrá Juli se do něj na první pohled zamiluje. Bryce se jí naopak snaží ze všech sil zbavit, zdá se mu dotěrná a protivná. Léta běží, rozporuplný vztah Bryce a Juli se nijak zásadně nemění. V sedmé třídě však nastává v Bryceově životě velká změna. Po smrti babičky se k nim nastěhuje dědeček Chet, který vidí Juli v úplně jiném světle. Imponuje mu její tvrdohlavost a odhodlání. Jednoho dne se Juli rozhodne zachránit starý platan, který stojí v jejich ulici. Prosí Bryceho o pomoc a doufá, že ji podpoří?

Park Riegrovy sady
Tel: 222 717 247
Riegrovy sady 28
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: