Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Výjimečný koncert skupiny Precedens.

Datum:10. 09. 18
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

10. září 2018 se koná na Střeleckém ostrově v Praze výjimečný koncert skupiny Precedens. V nynější výrazně omlazené kapele hrají vynikající muzikanti v čele se skvělou zpěvačkou Ivou Marešovou. Během večera vystoupí i hosté – Petr Kolář, který léta s kapelou nahrával a koncertoval (Jsi můj anděl, Berlínská zeď, La, la, lá) a Jan Sahara Hedl (Tisíc jmen, Vlci, Co nám zbejvá), který s Martinem Němcem (dodnes kapelníkem a výhradním autorem hudby i textů) Precedens v roce 1982 založil. Koncert, který se koná v rámci oslav 150. výročí Malostranské Besedy a na kterém uslyšíte písně z období spolupráce kapely s Bárou Basikovou (Soumrak Bohů, Doba ledová, Věž z písku) v naprosto originální interpretaci Marešové, ale i nejnovější tvorbu z připravovaného alba, začíná v 19hodin.

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: