Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

Den s Karlem Zemanem / Cesta do pravěku

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s námi 63 let od české premiéry jednoho z nejlepších dětských dobrodružných filmů světové kinematografie - Cesty do pravěku!

Datum:05. 08. 18
Cena:80 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní

Den s Karlem Zemanem / Cesta do pravěku / Karlínská scéna Regina

Oslavte s námi 63 let od české premiéry jednoho z nejlepších dětských dobrodružných filmů světové kinematografie - Cesty do pravěku! Oslavte s námi 63 let od české premiéry jednoho z nejlepších dětských dobrodružných filmů světové kinematografie - Cesty do pravěku! Pro všechny milovníky filmů Karla Zemana a pro aktivní rodiny s dětmi jsme připravili odpoledne nabité jedinečným tematickým programem ukončeným večerní filmovou projekcí.

18.00 – 20:00        doprovodný tematický program – výroba a focení s filmovou dokreslovačkou z pravěku, barvení sádrových trilobitů, tisk s linorytovými tiskátky s motivy z Cesty do pravěku a mnohé další hry pro menší i větší dobrodruhy

20:30 – 22:00        velkoplošná projekce filmu Cesta do pravěku


Místo akce: Karlínská scéna Regina (budova karlínského rozhlasu), Hybešova 10, 186 72 Praha 8

Vstupenky: 80 Kč za osobu. Děti do 1 metru v doprovodu rodičů zdarma. Při koupi vstupenek v předprodeji 30% sleva na vstup do Muzea Karla Zemana!

 

>>> LÍSTKY K ZAKOUPENÍ na www.bit.ly/5_8_Cesta_do_praveku nebo na místě v den akce

 

 

Více informací o programu na www.bit.ly/Den_s_Karlem_Zemanem_srpen  

 

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: