Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Vinobraní na Grébovce 2018

Vinobraní na Grébovce

zpět na výpis akcí
 
Tip

Dvanáctý ročník nejvýznamnějšího vinobraní v Praze.

Začátek:21. 09. 18
Konec:22. 09. 18
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Tradiční akce Vinobraní na Grébovce láká nejen na oblíbený burčák z vlastních historických vinic, ale také na atraktivní hudební a doprovodný program. Ten se letos ponese v duchu připomínky důležitých „osmičkových“ let v průběhu sta let existence naší republiky a zábavnou formou návštěvníkům připomene významné osobnosti Prahy 2, které se zapsaly do československé historie uplynulých 100 let. Chybět nebudou ani ukázky dobových řemesel, stylové občerstvení a samozřejmě degustace vybraných vín. Vyvrcholením hudební části programu se stanou koncerty zpěvaček Anny K. a Tonyi Graves.

Tradici oslav sklizně vinné révy v Grébovce udržuje Praha 2 úspěšně přes deset let. I když je v centru města, nezadá si zdejší vinohrad s vyhlášenými moravskými vinicemi a jeho víno získalo opakovaně řadu ocenění ve vinařských soutěžích. 

Vinobraní na Grébovce
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: