Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
července

Den s Karlem Zemanem - letní kino a doprovodný program

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Pro všechny milovníky filmů Karla Zemana a pro aktivní rodiny s dětmi jsme připravili odpoledne nabité jedinečnými zážitky!

Datum:22. 07. 18
Cena:80 Kč
Čas:16:00 - 23:00
Kategorie: poznání|muzea

Skoro před 50 lety ke konci července v roce 1969 poprvé přistáli astronauti na Měsíci a den na to poprvé vkročila noha člověka na jeho povrch. Aspoň to je ta oficiální verze … My všichni ale moc dobře víme, a Baron Prášil nejlépe, že Neil Armstrong nebyl prvním člověkem na Měsíci! Že se Vám to nezdá? Tak přijďte sami zjistit, kdo byli podle Karla Zemana první dobyvatelé měsíční krajiny.


Pro všechny milovníky filmů Karla Zemana a pro aktivní rodiny s dětmi jsme připravili odpoledne nabité jedinečným tematickým program ukončeným večerní filmovou projekcí. Tak dorazte na Den s Karlem Zemanem na Karlínské scéně Regina!

16.00 – 21:00        doprovodný tematický program – výtvarné kreativní dílny pro rodiny s dětmi

21:30 – 23:00        velkoplošná projekce filmu Baron Prášil
 

Místo akce: Karlínská scéna Regina (budova karlínského rozhlasu), Hybešova 10, 186 72 Praha 8

Vstupenky: 80 Kč za osobu. Děti do 1 metru v doprovodu rodičů zdarma. Pro prvních 50 nejrychlejších v předprodeji ke každé vstupence knižní verneovka z luxusní edice jako dárek!!! 

>>> CHCI SI KOUPIT lístky na Den s Karlem Zemanem na neděli 22.7. – Baron Prášil.

Více informací o programu (na bit.ly/DensKarlemZemanem)

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: