Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
května

Autorské čtení nominovaných na Cenu Jiřího Ortena 2018

Literární kavárna Řetězová

zpět na výpis akcí
 

Společné autorské čtení tří mladých spisovatelů, kteří byli odbornou porotou nominováni na Cenu Jiřího Ortena 2018. 

Datum:02. 05. 18
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura| poznání| lifestyle|

Letošní 31. ročník Ceny Jiřího Ortena představuje tři nominovaná díla mladých talentovaných autorů. Odborná porota jmenovaná Svazem českých knihkupců a nakladatelů nominovala románový debut Lapači prachu Lucie Faulerové, básnickou sbírku sotva dvacetileté Emmy Kausc Cykly a invenční žánrovou koláž Miluji svou babičku víc než mladé dívky Ondřeje Macla.

Jméno vítězky nebo vítěze bude slavnostně vyhlášeno 10. května v 17.00 ve Velkém sále Průmyslového paláce na knižním veletrhu Svět knihy Praha 2018.

Všichni nominovaní se ještě předtím setkají na autorském čtení, které je na programu 2. května od 18.00 hodin v Literární kavárně Řetězová, Praha 1.

Literární kavárna Ře...
Tel: 222 220 681
Řetězová 10
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: