Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
května

Vezměte svého psa do kina! Na Psí ostrov.

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Kdy jste naposledy vzali svého psa do kina? A navíc na film, který vás oba bavil?

Datum:09. 05. 18
Cena:120 Kč
Čas:18:00 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Na středu 9. května jsme pro vás připravili předpremiéru nového snímku Wese Andersona Psí ostrov, dlouho očekávaného titulu, který potěší nás lidi i naše čtyřnohé přátele. Vezměte je s sebou. Klidně do první řady. Moc se na jejich drbání, skákání, ňufání a vrtění ocasem těšíme. Každý kdo přijde se psem navíc dostane psí pochoutku Brit Let's Bite! Film promítneme v originálním znění a s českými titulky. Vstupenky jsou už v prodeji na našich pokladnách i webech. Haf! 

Koupí každé vstupenky přispíváte deset korun na ty, kteří to nejvíc potřebují. Podpoříme jimi vybraný psí útulek.

Aero 9/5 18:00 http://bit.ly/vstupenky_psi_ostrov_aero

O filmu: Wes Anderson po Fantastickém panu Foxovi přichází s dalším animovaným filmem Psí ostrov, v němž opět jednu z hlavních rolí hrají zvířátka. Tentokráte to jsou pejsci, které starosta města Megasaki kvůli psí chřipce odsoudí k vyhnanství na opuštěném ostrově plném odpadků. Naštěstí se za nimi vydává Atari, chlapec, který chce zachránit svého ztraceného čtyřnohého přítele.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: