Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Závody kočárků + koncert The Tap Tap

Strollering® - Mateřská v pohybu

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na již 7. ročník sportovně-zábavného rodinného odpoledne STROLLERING Závody kočárků 2018.

Datum:13. 05. 18
Cena:200 Kč
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, sport| běh a kolo pro děti|

Srdečně vás zveme na již 7. ročník sportovně-zábavného rodinného odpoledne STROLLERING Závody kočárků 2018, které se budou konat v neděli 13.5.2018 na Den matek od 14.00 hod. ve SPORTOVNÍM AREÁLU PRAŽAČKA na Praze 3 na Žižkově.

Můžete se těšit na závodění s kočárky ve sportovní chůzi (ne běhu!) a to rovnou ve třech kategoriích - maminka, tatínek a celá rodina (2 členové rodiny se při závodech drží za madlo kočárku alespoň jednou rukou současně). 

Letos poprvé společně se Strolleringem uvede kolečka do pohybu také hudební skupina The Tap Tap a Vy se můžete těšit na jejich báječný koncert v den Strolleringových Závodů kočárků 2018 od 17.00 hod.

Rovněž máme pro vás připravený bohatý doprovodný program pro děti i dospělé - kouzelníka, vystoupení s šamanskými bubny, které si budete moci sami vyzkoušet, malování na obličej, dílničku pro děti, hrací koutky, dámské líčení a mnoho, mnoho dalšího. 

Startovné je ve výši 200 Kč, přičemž výtěžek ze startovného bude věnováno rodině s handicapovaným děťátkem bydlícím na Praze 3.

Více informací najdete na www.zavodykocarku.cz, přihlásit se můžete zde: http://www.zavodykocarku.cz/organizator/strollering-tym/

Sportovní a rekreačn...
Tel: 776016357
Za Žižkovskou vozovnou 19/2716
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: