Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Párové skákání přes švihadlo

ERS Workout

zpět na výpis akcí
 

Je tady trochu netradiční švihadlová akce pro páry. Říkejme tomu třeba párový skákání přes švihadlo. 

Datum:23. 02. 18
Cena:250 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: sport|ostatní

Je tady trochu netradiční švihadlová akce pro páry. Říkejme tomu třeba párový skákání přes švihadlo. Jde o to, že švihadlo je super kardio, ale taky super zábava. Valentýn nevalentýn, my ho taky neslavíme, ale 1.máj je daleko a tak teď zveme všechny lidi co se maj rádi - holky a kluky, holky a holky, kluky a kluky... Prostě je jedno jestli jste pár nebo ne, jestli umíte skákat přes švihadlo, nebo ne, jde o srandu a k tomu trochu pohybu. Jak intenzivní si to uděláte, takový to budete mít;) Silnej zážitek zaručen. Budeme se věnovat skání dvojic s jedím švihadlem, skákání dvojic se dvěma švihadly a dokonce dáme trojku i čtyřku v double dutchi... (Žádný dvojsmysly v tom nehledejte;))

ERS Workout
Tel: 776 777 868
Jana Želivského 2704/2
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: