Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ERS Workout

Praha 3, Jana Želivského 2704/2,

zpět na výpis
 
ERS Workout

Největší street workout gym v Evropě! Najdete nás v areálu nákladového nádraží Žižkov.

Telefon:776 777 868
Kategorie: sport|fitness

Centrum kalisteniky a Street workoutu ERS Workouts vzniklo v základě jako spojení posilovaní s vlastní vahou a sportovní medicíny. Každý z oboru našich sportů ví, že je možné cvičit bez trenéra… Street workout je přeci sport ulice… Nicméně málo kdo tuší, že i v banálních cvicích lze napáchat škody, které se po čase ozvou a mohou působit menší i větší problémy. Proto si zakládáme na správné sportovní diagnostice a technicky korektním provedení cviků. 

Street workout a couples workout můžeme zařadit mezi nejrozšířenější pouliční sporty. Rychle expandující styl cvičení s vlastním tělem zaujme nejen svou koncepcí, ale i cílem. Posilte svalový korzet trupu, rýsujte přirozeně estetickou postavu, naberte na síle, výkonnosti a výdrži! Co potřebujete rozhodnete-li se začít? Pouze své tělo a odhodlání! 

Street workout má své kořeny v jednom z nejstarsich cvičeni v historii, a tím je kalistenika. Její půvab nacházíme zejména v přirozenosti cviků - tělo je posilováno jedním z nejideálnejších způsobů, protože břemenem jste pouze vy sami. Základy kalisteniky jsou stále užívany v gymnastice, józe, ale například i v kondičních přípravách záchranných sborů. 

Ať už je vaším cílem posouvat své limity nebo bojovat proti civilizačním problémům jako jsou bolesti páteře a slabý kor, v dobré partě je Street workout skvělou zábavou a příležitostí rozvíjet své dovednosti. Po prvním tréninku zjistíte, ze street workout nejen boří vaše limity, ale také spojuje jeho příznivce po celém světe. Street workout může totiž začít cvičit úplně každý…

Jana Želivského 2704/2
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: