Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
února

Matějská pouť 2018

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Nejznámější a nejnavštěvovanější pouť.

Začátek:24. 02. 18
Konec:15. 04. 18
Cena:od Zdarma
Čas:13:00 - 22:00
Kategorie: zábava| pro děti|

Matějská pouť se koná v areálu Výstaviště Praha, kde na vás čekají tradiční i nové zahraniční atrakce. Pobavíte se na horské dráze, centrifuze, ve strašidelném zámku, domě smíchu, u střelnic, na kolotočích, houpačkách, skákacích hradech, houpacích lodích nebo na lochnesce. Mezi nejznámější patří rodinná horská dráha, obří ruské kolo, trojpatrový strašidelný zámek, dům smíchu, řetízkový kolotoč vysoký 50 metrů, bezpočet houpaček a skákacích hradů, staročeská střelnice či stále vyhledávané a oblíbené autodromy. Samozřejmě nechybí stánky s rychlým občerstvením, obvyklým suvenýrem z Matějské pouti bývají orientální cukrovinky a perníková srdce.

Tradičně proběhne v rámci Matějské pouti akce „Den pro zdravotně postižené děti a děti z dětských domovů a azylových domů“. Tato akce je přístupna všem zdravotně postiženým návštěvníkům zdarma včetně doprovodného programu. Oprávněn vstup má osoba s označenou kartičkou nebo TP, ZTP, ZTP/P.

Úterý – pátek 13:00 – 21:00 hod.

Sobota – neděle 10:00 – 22:00 hod (vč. svátků, školních prázdnin, Velikonoc)

Pondělí: zavřeno (mimo školních prázdnin a svátků)


Vstupné:
Úterý až pátek – ZDARMA

Sobota a neděle – 30 Kč

Děti do 120 cm mají vstup zdarma.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: