Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
prosince

Swingová tančírna a bazárek v ABC

Swing Busters Prague

zpět na výpis akcí
 

V pátek 15.12. po praktikách ztlumíme světla a proměníme sál v tančírnu!

Datum:15. 12. 17
Cena:od Zdarma
Čas:20:15 - 23:30
Kategorie: zábava|elektroswing, kurzy tance

Vchod je z ulice Vodičkova 32 kolem restaurace George Prime Burger pasáží až k posledním dveřím vpravo (před malými schůdky), zvoňte na -2p. Kdyby náhodou byly zavřené mříže u Fear Housu, dejte prosím vědět, jinak se dají obejít bočními pasážemi.

Vstupné: dobrovolné

Jedná se o tančírnu v našem oblíbeném prostoru, proto se prosím všichni přezujte do taneční obuvi a nevnášejte jídlo a pití do prostoru sálu! Na dřevěnou podlahu musíme být opatrní, ostatně aby nám dlouho vydržela ,)

Pokud chcete, můžete přinést nějaké jídlo a pití, ale prosím konzumovat zásadně v předsálí, červené víno prosím nikoli! Zařídíme nějaké plastové nádobí a kelímky a ubrousky.

Zároveň bude probíhat Bazárek swingového oblečení - pokud chcete ostatním poslat část svého nevyužitého šatníku či případně získat nějaké nové kousky, prosím sem s nimi!

Bazárek bude probíhat i během praktik

Zkušebna divadla ABC
Tel:
Vodičkova 32
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: