Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
listopadu

Antik & Kafe v bistru

Proti Proudu

zpět na výpis akcí
 

NEJKRÁSNĚJŠÍ BLEŠÍ TRH v Praze je tady.

Datum:12. 11. 17
Čas:10:00 - 15:00
Kategorie: kultura|design, lifestyle| Nakupování

V NEDĚLI 12.11. se bistro promění ve vzrušující vintage market s unikátními kousky SKLA, PORCELÁNU a PŘÍBORŮ. K mání budou vázy z Nového Boru, džbány a mísy ze sklárny Prácheň podle návrhu Františka Koudelky, mísy z rukou mistrů ze zaniklých skláren na severu Čech, bělostný porcelán, silnostěnné talíře Ditmar - Urbach, porcelánové mísy a tácy, stříbrné příbory, ale i zdánlivě obyčejné talířky a talíře. Sem tam vintage kabelka a drahý šperek:-).

A protože o mně víte, že krásu starých věcí miluju a jednou si otevřu ten nejkrásnější Antik v Praze, přidám pár dokonalých nástolců, tedy etažérů, vázy budou plné květin a fousáč bude vařit kafe. A když se mi podaří přemluvit maminku jedné mojí kamarádky, budou i ty nejlepší kokosky pod sluncem. Ale to jediné slíbit nemůžu. To ostatní bude KRÁSA NEBESKÁ. Já se vlastně už nemůžu dočkat!

Proti Proudu
Tel: 724057316
Březinova 22
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: