Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Nelítostný pravěk v Triloparku

Trilopark

zpět na výpis akcí
 

Výstava vznikala takřka dvě dekády a na její ploše uvidíte desítky modelů v životní velikosti a stovky zkamenělin.  

Datum:07. 10. 17
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání| pro děti|

V některých případech jsou ztvárněna zvířata obecně známá, jako je třeba šavlozubý tygr Smilodon, jeskynní lev nebo mamut. Uvidíte však i méně známé potvory: třeba pancířnatou rybu Dunkleosteus, dvoumetrového členovce acutirama, třímetrovou "mnohonožku" arthropleuru, metrovou vážku meganeuru a mnoho dalšího.

Výstava je koncipována po směru toku času Ocitnete se na dne prvohorního moře, o pár metrů dále pak uprostřed karbonského pralesa, uvidíte výjev, na němž dva opeření archeopteryxové útočí na dinosaura, dále se zastavíte u metrového amonita (jako živého) , sedmimetrového nosorožce jednorohého (a u dalších, již výše zmíněných obrů dob ledových). Vedle uvedeného samozřejmě uvidíte i mnoho dalšího.

Výstava je doplněna i o vitríny se zkamenělinami!

Dále můžete plynule přejít do vedlejší místnost, kde na Vás a vaše děti čekají Dinosauří dílničky!

Trilopark
Tel:
Pod Terebkou 1139/15
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: