Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Festival Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Pět let uběhlo jako na koni a Muzeum Karla Zemana slaví 5. narozeniny! Oslavte je s námi a přijďte na celodenní přehlídku díla a tvorby Karla Zemana.

Datum:07. 10. 17
Cena:od 190 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Festival se koná 7. 10. v legendárním Kině 64 U Hradeb a také v Muzeu Karla Zemana, kde představíme novou trikovou scénu z filmu Baron Prášil.

Na celý den festivalu jsme připravili bohatý program pro rodiny s dětmi i pro zkušené fanoušky filmové tvorby! Na velkém plátně budete moci shlédnout nejvýznamnější filmy Karla Zemana - včetně digitálně restaurovaného Vynálezu zkázy a Barona Prášila. Po dlouhé době opět uvidíte kinoprojekci Zemanových animovaných filmů. Vaše pózování v nové trikové scéně v prostorách muzea zachytí profi fotograf a na přání vám fotografii vytiskne. Seznámíte se s uznávanou výtvarnicí a dcerou Karla Zemana, Ludmilou Zemanovou. Trikový výtvarník Boris Masník představí historii filmového triku.S Ivem Marákem proniknete do tajů digitálního restaurování filmů.
A po celý den budete animovat a tvořit v tvůrčích filmových workshopech a výtvarných dílnách.

Vstupenky na festival k zakoupení v e-shopu nebo přímo na pokladně muzea, a to ve variantě vstup pouze na festival, nebo v kombinaci se vstupem do muzea.
V předprodeji za zvýhodněnou cenu pouze 180 vstupenek!

 

Změna programu vyhrazena.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: