Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Zahradní slavnost a zakončení sezony ve Vidimově

Kokoza

zpět na výpis akcí
 

Vyhlašujeme prodloužení letních táboráčků a otvíráme Komunitní zahradu Vidimova ke společné oslavě letošní páté sezony.

Datum:21. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Přijďte slavit a zamávat spolu s námi končící sezoně. S našimi partnery jsme opět nachystali parádní program a tak v zahradě potkáte staré známé i řadu nových tváří.

Zabavíte a seznámíte se při zahradnické komunitní hře, do které zapojíme i naše mapko.cz. Těšit se můžete na workshopy pro děti i dospělé, zjistíte například jak nejlépe skladovat zeleninu v zimě, co znamená zkratka KPZkya jak pomoci šířit semínka. Pochutnáte si na dýňových hodech i oblíbených kompostovacích cupcakes od Lelí's Cupcakes. Ochutnáte také tradiční tibetské pokrmy s Tsampa a nezapomeneme ani na milovníky masa s klobáskami a paštikami Čongrády.

Uspořádáme sousedskou burzu bylinek, semínek, receptů a domácích dobrot. Odnesete si vybavení pro městské pěstování za posezonní ceny. Společně vytvoříme originální zahradní komix s projektem Komixátor. Dáme starým věcem nový kabát a smysl s recyklační dílnou Já na tom dělám.

Vstupné je opět dobrovolné a úplně největší radost nám udělá něco na zub na společný stůl či gril. Slané, sladké, upečené, uvařené, syrové, namixované nebo zavařené, jak je libo. A když to bude domácí a z lokálních surovin, budeme skákat blahem. 

A co se bude dít dál? Na přípravě programu jsme si dali záležet a postupně ho zde budeme odhalovat. Už teď je jasné, že jsme si vybrali ty nejlepší parťáky a bez vás to nebude ono. Sledujte proto novinky, přizvěte rodinu i kamarády a 21.9. na viděnou v zahradě!

Kokoza
Tel:
Jažlovická 10
Praha 11
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: