Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Letos je Freestyle Fest finálním závodem Evropského poháru ve freestyle na divoké vodě.

Začátek:08. 09. 17
Konec:10. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: sport|vodní sporty

Letos je Freestyle Fest finálním závodem Evropského poháru ve freestyle na divoké vodě, takže si můžete zazávodit na špičkovými jezdci a zažít parádní závod. Parádní zábavu a podívanou vám zajistí i závody v kayakcrossu, fun slalomu, sprintu a disciplínách na paddleboardu - SUP. Zváni jsou vodáci ze všech odvětví a zúčastnit se může naprosto každý, kdo umí alespoň trochu plavat.

Mimo tyto vodácké soutěže si můžete zajezdit na Skimboardu nebo se vyřádit na Rodeo Býkovi! Trampolína, Slack line a možnosti vzít si nějaké loďky a paddleboardy jsou na Freestylefestu samozřejmostí. Času bude dost na všechno.

O veselou náladu a parádní hudbu se přes den i v noci opět postarají MIGHTY SOULJAHS a v pátek kapelka Akia b.a. Celá akce se uskuteční v areálu kempu HG Sport v Troji a o to nejdůležitější, jídlo a pití, se jako vždy postará Boulder v Síti Catering.

Areál vodních sportů...
Tel:
Vodácká 8
Praha 7, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: