Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

Festival Sabor Latino Praha 2017

Festival SABOR LATINO Praha

zpět na výpis akcí
 

Festival kultury a gastronomie Latinské Ameriky.

Začátek:31. 08. 17
Konec:03. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00

Festival SABOR LATINO PRAHA 2017 PŘEDSTAVÍ KULTURU A GASTRONOMII LATINSKÉ AMERIKY!

Vynikající tradiční jídlo bude servírováno společně s živou hudbou a tancem v LATINO RYTMU: SALSA, CHACHA, BACHATA, CUMBIA, MERENGUE nebo BOLERO.

Program obohatí MEXICKÉ MARIACHI, kořením se stane INDIÁNSKÝ FOLKLOR Z OBLASTI AND, zpestřením zase PÍSNĚ A TANCE Z kontinentálního ŠPANĚLSKA, zazní ARGENTINSKÉ TANGO nebo BRAZILSKÁ SAMBA.

Sklenku jihoamerického VÍNA, kubánského PIVA, mexické TEQUILY či stylových koktejlů vám nezkazí ani řvoucí ratolesti. Jsou pro ně totiž připraveny WORKSHOPY a DÍLNY na TÉMA LATINSKÉ AMERIKY.

Program pro děti je skoro celý ZDARMA včetně MALOVÁNÍ NA OBLIČEJ! Díky bezplatnému dětskému koutku si tak mohou i rodiče připít na zdraví. Stačí přijít OD 31. 8. DO 3. 9. NA NÁMĚSTÍ REPUBLIKY PŘED OC PALLADIUM OD 10: 00 DO 20:00. SALUD SABOR LATINO!

Festival SABOR LATIN...
Tel: 730 684 720
Náměstí Republiky
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: