Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
července

UmTrh - Be Creative

UMtrh

zpět na výpis akcí
 

Přijď a vytvoř si originální dárek pro sebe nebo své blízké.

Začátek:29. 07. 17
Konec:30. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 13:00
Kategorie: poznání| workshopy lifestyle|Nakupování,

Pro následující měsíce chceme představit koncept „Buď kreativní “- Na našem UMtrhu v Pařížské ulici u hotelu Intercontinental si můžete vytvořit sami vlastní dárek, vlastní suvenýr. Přijďte a přesvědčte se, že umělecký dárek může být vyroben Vámi nebo vašimi dětmi .

Vytvoř si své vlastní tričko, udělej si peněženku, namaluj si obrázek, vytvoř vlastní šperk, maffin atd… toto a mnohem více Vás bude čekat na našem minifestivalu Umu. 

UMtrh není vlastně trhem v pravém slova smyslu, rád by vytvořil základnu pro prezentaci a hru originální kreativity a tvořivosti lidského UMu. Nejen na straně vystavovatelů, ale hlavně na straně návštěvníků. 

UMtrh se tradičně otevírá pro všechny umělce, designery, výrobce, malíře, cukráře, kuchaře a další kreativce v čemkoliv. Přijďte a zúčastněte se jako umělec, vystavovatel či jako návštěvník. 

Pro vystavovatele: budeme rádi když se rychle přihlásíš pro termín od 29.-30. 7. 2017, nebo na další termíny v tomto roce!

UMtrh
Tel:
Pařížská 30
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: