Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
července

Letní kino v Klubovně - Po přečtení spalte (Coenové,...

Klubovna

zpět na výpis akcí
 

Netradiční černá špionážní komedie, v níž ukradený rukopis spustí lavinu neuvěřitelných událostí.

Datum:05. 07. 17
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Osborne Cox (John Malkovich) je operační důstojník CIA, který bojuje o přežití. Jeho kariéra i manželství už dlouhou dobu nikam nevedou a Coxe chápe snad už jen láhev alkoholu. Harry Pfarrer (George Clooney) je domýšlivý ministerský úředník, který za zády své ženy holduje internetové seznamce a ve sklepě si sám vyrábí sexuální pomůcky. Za zmínku stojí, že udržuje známost i s nespokojenou Ozzieho manželkou Katie (Tilda Swinton). Když Ozzie definitivně přijde o práci u CIA, rozhodne se ve své slastné nevědomosti napsat vzpomínkovou knihu. Bohužel netuší, že jeho žena si chystá vhodnou půdu pro rozvod a zmocní se rukopisu z jeho počítače. Disk se pak omylem dostane do rukou potrhlé zaměstnankyně fitcentra Lindy (Frances McDormand) a jejího natvrdlého kolegy Chada (Brad Pitt). Oba prosťáčci v tom vidí báječnou příležitost, jak přijít k penězům, ale nenapadne je nic lepšího, než svůj objev nabídnout Rusům. Tím se ovšem spustí řetězec událostí, které ukážou, jak tajné vlastně tajné služby můžou být.

Klubovna
Tel: 776 345 069
Generála Píky
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: