Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
července

Jam session

Zachraň jídlo

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si pro 1000 skleniček džemu zdarma z ovoce a zeleniny, která měla skončit v koši! 

Datum:16. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: zábava| gastro|farmářské trhy, kurzy vaření, festivaly poznání| lifestyle|

Opět využijeme naše tři velké hrnce a uvaříme tři druhy džemu z ovoce (a možná i zeleniny), které před akcí společně napaběrkujeme nebo ho získáme vyřazené z velkoskladů. Přípravy se ujmou tři kuchaři a předvedou vám své umění. Těšte se na inspirativní chutě!

Jam session se také zaměří na to, co můžeme sami dělat proti plýtvání jako spotřebitelé, jak správně skladovat a uchovávat potraviny. 

Během odpoledních workshopů vás naučíme, jak ušetřit peníze v domácnosti za zbytečně vyhozené jídlo a to například díky správnému systému skladování v lednici a ve spíži. My všichni - koncoví spotřebitelé - jsme totiž zodpovědní za největší část z celkového objemu vyhozených potravin. 

Těšte se také na živou hudbu, aktivity pro děti a dobré jídlo a pití.

Zachraň jídlo
Tel: 737 758 563
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: