Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
července

Polednice na střeše Centra Černý Most

UPC MAX kino

zpět na výpis akcí
 

Letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze.

Datum:13. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Filmový kanál Prima MAX, společnost UPC Česká republika a multikino CineStar Černý Most vás i letos zvou na vymazlené letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze. Od 22. června vás každý čtvrtek po deset večerů čeká projekce nejlepších českých hraných i animovaných filmů, které získaly nominaci na Českého lva od členů České filmové a televizní akademie za rok 2016. Těšit se můžete na slavnostní zahájení za účasti známých osobností FTV Prima. Vstup na promítání bude opět zdarma.

O filmu:

Eliška s malou dcerkou se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí. Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství?

UPC MAX kino
Tel:
Chlumecká 765/6
Praha 9, 19819
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: