Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

První promítání na střeše Centra Černý Most

UPC MAX kino

zpět na výpis akcí
 

Letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze.

Datum:22. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Kino odstartuje 22. června ve 20.30 hodin pohádkou Anděl Páně 2. Slavnostní zahájení proběhne za účasti tváří FTV Prima. Večerem bude provázet moderátor Michal Kavalčík.

Filmový kanál Prima MAX, společnost UPC Česká republika a multikino CineStar Černý Most vás i letos zvou na vymazlené letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze. Od 22. června vás po deset večerů čeká projekce nejlepších českých hraných i animovaných filmů, které získaly nominaci na Českého lva od členů České filmové a televizní akademie za rok 2016. Těšit se návštěvníci mohou na slavnostní zahájení za účasti známých osobností FTV Prima. Vstup na promítání bude opět zdarma.

Filmový kanál Prima MAX navazuje na úspěšný první ročník unikátního projektu letního UPC MAX kina a od 22. června nabídne díky spolupráci s multikinem CineStar a Centrem Černý Most všem návštěvníkům deset nejlepších českých filmů uplynulého roku zdarma. Slavnostní zahájení druhého ročníku akce proběhne od 20.30 hodin. Samotné promítání potom vyvrcholí po setmění první filmovou projekcí. „Rozhodli jsme se navázat na první úspěšný ročník UPC MAX kina a i letos zpestřit divákům léto v Praze promítáním nejlepších českých filmů loňského roku. Prestiž akce pozvedla spolupráce s Českou filmovou a televizní akademií, díky níž budou moci diváci zhlédnout filmy nominované na ceny Český lev za rok 2016,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.
 

UPC MAX kino
Tel:
Chlumecká 765/6
Praha 9, 19819
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: