Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Swap v Pokojích - výměna nejen oblečení

Z pokoje do pokoje

zpět na výpis akcí
 

Doraž, přines, vyměň, odnes.

Datum:23. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Praskají vaše skříně ve švech, protože je vám líto vyhodit ten hezký svetr, ve kterém jste šla na první rande, anebo tu úžasnou blůzku od kamarádky, ale víte, že už je prostě neunosíte? Teď už morální kocovinu mít nemusíte, můžete totiž tyto věci poslat dál!

Výměna dobrého oblečení, knih, potřeb do domácnosti, šperků - vše, co už vám nepřináší radost, můžete nechat plavat u nás v Pokojích. Třeba zase někdo přinese něco, co oceníte a potřebujete vy.

JAK SWAP FUNGUJE : 
Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii, menší potřeby a předměty do domácnosti a odnést (také není podmínkou) si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen, podmínkou je přinést FAJN VĚCI, CO MOHOU SLOUŽIT DÁL. 
Věci přijímáme průběžně během akce.


A CO SE ZBYLÝMI VĚCMI, KTERÉ SI NIKDO NEODNESE?
Víme, že část si odveze organizace POTEX: http://www.recyklujemetextil.cz/kontakt a pro ty nejlepší kousky ještě vybíráme vhodného příjemce. V nejbližších dnech vám jej odhalíme. 

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.
 

Z pokoje do pokoje
Tel: 724816530
Za Poříčskou branou 7
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: