Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Roztoč fest 2017 - Multi-circus festival

Nákladové nádraží Žižkov

zpět na výpis akcí
 

Připravte se na další ročník multižánrového cirkusového festivalu.

Začátek:18. 08. 17
Konec:20. 08. 17
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura| zábava|

I letos pro vás chystáme jedinečná vystoupení, workshopy, koncerty, a další kreativní program. Čekájí na vás 2 hudební stage, venkovní i vnitřní workshopy, program pro děti, dva večery plné vystoupení špičkových českých i zahraničních umělců, a hlavně; spousta příležitostí pro vaší vlastní kreaci.

Zde je několik umělců a zároveň lektrorů, na které se můžete těšit.
MANDALIGHTS (Francie)
NAGACHEVSKIY BROTHERS (Ukrajina)
MEAST (Francie)
YANG LI-WEI (Taiwan)
TITOS (Taiwan)
LAETSCHA SOLTAAN (Francie)
GIOVANNI NULLEAMAI (Italie)
2 GIRLS IN 1 HOOP (Česko)
a další přibývají.. 

Pár důležitých informací o letošním ročníku:
- ve čtvrtek 17.8 se koná před-párty, festival v Nákladovém nádraží začne v pátek 18. tak jako loni, a končí večer v neděli, kdy se bude na velkém plátně promítat film
- neposkytujeme ubytování jako součást vstupenky; kolem Nákladového nádraží je spousta možností ubytovaní, od levných hostelů (okolo 150,- za noc) po luxusnější hotely. Na stránkách roztocfest.com naleznete seznam hostelů kolem Nákladového nádraží. Krom toho každý žonglér rád pomůže jinému, takže klidně napište sem na událost, pokud hledáte nocleh, někdo vás třeba rád ubytuje.)

Chcete se zapojit? Dejte nám vědět! Ještě je spousta místa pro vystoupení, workshopy, stánky, hudebníky, či jakou jinou formu umění a přispění do festivalu. Roztoč je tvořen umělci pro umělce, cokoli chcete sdílet, ukázat či někoho naučit, patří právě sem!
pište na email: info@roztocfest.com

 

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 222116203
Jana Želivského
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: