Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
května

Hrajeme si na Petříně

Muzeum hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

Etapovka v rámci oslav Mezinárodního dne dětí!

Datum:28. 05. 17
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

Akce je pořádána v rámci oslavy Mezinárodního dne dětí. Pro všechny děti bude připravena etapová hra s tématikou Langweilova modelu, který je vystaven v hlavní budově muzea. Děti se s modelem prostřednictvím hry blíže seznámí a po splnění všech úkolů budou odměněny. Můžete se těšit na odměny v podobě hraček, pastelek a knížek s dobrodružstvími malého Manolita Brejlouna.

Čekají vás také magická vystoupení kouzelníka Grina, který bude celou akci moderovat. Chybět nebude ani focení s Klíčníkem Pražských věží od FotoŠkoda. Fotografie bude možné si hned odnést domů. Po skončení akce budou vyvěšeny všechny fotografie na facebooku muzea.

Akce má vzdělávací rozměr – zájemci si budou moci vyzkoušet projet na invalidním vozíku dráhu plnou překážek a budou mít tak možnost představit si jak to mohou mít lidí na vozíku těžké. K dispozici budou také speciální brýle simulující různé oční vady. Můžete se tak blíže seznámit s tím, jak vidí například šeroslepý člověk. Na akci bude možné také podpořit sdružení Zajíček na koni. Akce se bude účastnit také Městská knihovna Praha se svou Knihovnou v krabici.
 

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Petřínské sady
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: