Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
června

Bitcoin Blešák

Paralelní Polis

zpět na výpis akcí
 

Bleší trh dnes organizuje každý. Ale Bitcoin-only? Ten je na světě jen jeden!

Datum:04. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Testovat bitcoinovou ekonomiku nás baví. Koupit kávu a dort, kurz 3D tisku nebo členství v našem coworkingu už umíme. A co získat něco na sebe, na čtení, do uší, do kompu, na hraní? 

Přijď nabídnout své SECOND HAND poklady, směň je, daruj nebo prodej. Vyzkoušej tak v praxi unikátní zážitek fyzického prodeje za BTC a zapoj se do rostoucí bitcoinové komunity! 

Uvítáme jakýkoliv sortiment z druhé ruky, od oblečení, knih, muziky až po komponenty k 3D tisku, arduinu a ajťáckému bastlení. Nehledáme prodejce občerstvení a nového zboží.

Samozřejmostí je naše asistence - ukážeme ti, jak bitcoiny na místě získat výměnou za papírovou hotovost, jak je inkasovat od nakupujících (a pak je všechny utratit!). 

Stejně odpovědně přistupujeme k zajištění naší lahodné Nordbeans kávy a speciálního občerstvení z Bitcoin Coffee.

Pro návštěvníky je VSTUP ZDARMA - bitcoiny nebo papírovou hotovost na výměnu a chytrý telefon pro vytvoření peněženky s sebou! 

Paralelní Polis
Tel:
Dělnická 43
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: