Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Svatojánský bál princezen, rytířů a princů

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Na vědomost se dává, že se již pošesté otevře brána zámku všem princeznám, rytířům a princům pro Svatojánský bál na nádvoří Chvalského zámku.

Datum:18. 06. 17
Cena:80 Kč
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Přijměte naše pozvání a zúčastněte pohádkového bálu, na kterém se celá dvorní družina královsky baví! Budete tančit a soutěžit na krytém zámeckém nádvoří. Setkáte se s princeznami Šípkovou Růženkou, Popelkou, Zlatovláskou, Koloběžkou I., vílou Ohnivkou – patronkou Chvalského zámku a její kamarádkou Meluzínkou, královnou, rytíři a uvidíte mnoho zajímavého a k tanci budou hrát nejkrásnější písničky z českých filmových pohádek. Proběhne i rytířská šarvátka a volba nejkrásnější princezny a prince/rytíře bálu. Navíc dostanete zdarma čerstvě napečené koláčky z královské kuchyně a máte týž den volný vstup na výstavu Hlavolamy v uličkách starého města. Jednotné vstupné pro děti od 2 let a dospělé je 80 Kč. Rodinné vstupné (2 dospělí + max. 3 děti) 290 Kč.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: