Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Arena 2017: Festival divadla bratří Formanů

Divadelní loď Tajemství

zpět na výpis akcí
 

Festival divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby.

Začátek:14. 06. 17
Konec:18. 06. 17
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, hudba zábava| zábava - ostatní,

Divadlo Bratří Formanů zakládá nový festival na začátku léta ARENA 2017

První ročník nového festivalu zahájí česká premiéra Forman Brothers Wild West Show – DEADTOWN. Vedle zcela nového projektu DEADTOWN Divadla Bratří Formanů uvidí návštěvníci Smíchovské náplavky u železničního mostu též další rodinná představení z produkce Divadla Bratří Formanů. Jsou to Aladin, výtvarné představení Matěje Formana uvedené na lodi Tajemství, a JURI – kosmonaut – o výletu do vesmíru s italským klaunem ze speciální základny postavené na břehu Vltavy v režii Petra Formana.

Kromě divadelních představení nabídne festival i množství koncertů na souši i na lodi, tančírnu, dílny pro děti a především dostatek příležitostí k relaxaci v originálním prostoru na břehu řeky vytvořeném výtvarníky spojenými s poetikou a tvorbou Divadla Bratří Formanů.

Divadelní loď Tajemství
Tel:
Smíchovská náplavka
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: