Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

Start sezóny 2017

Vodpočívárna

zpět na výpis akcí
 

„Vodpočívárna“ ,místo k relaxaci a odpočinku. 

Začátek:01. 04. 17
Konec:02. 04. 17
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava| sport|

Cílem našeho projektu je zajistit příjemné místo pro relax a odpočinek, který mohou využívat nejen rodiny s dětmi, ale i cyklisti, běžci, bruslaři všech věkových kategorií. Připravili jsme pro Vás a nadále rozšiřujeme areál, který nabízí nejen občerstvení, ale můžete si zde i zasportovat, protáhnout se na workoutovém hřišti, půjčit si elektrokoloběžku, motorový člun, vodní šlapadla či skákací boty, nebo jen tak odpočívat a opalovat se na travnaté ploše areálu. 

Při plánování areálu jsme mysleli i na nejmenší návštěvníky, proto je zde dětské hřiště s pískovištěm a houpačkami samozřejmě v dohledu rodičů z pohodlného posezení, kde si rodiče během návštěvy mohou v klidu odpočinout a využít nabídky našeho občerstvení a osvěžujících nápojů.

Areál se nachází v zátoce řeky Vltavy v klidné části Prahy 4 – Hodkovičky z jedná strany je lemován velmi známou cyklostezkou, která vede z centra Prahy až na Zbraslav. Cesta k nám z centra Prahy netrvá déle než 15 minut.

Velkou výhodou je multifunkční využití areálu.

Otevírací doba:
po-pá: 10:00 - 21:00
so-ne: 10:00 - 21:00 

Vodpočívárna
Tel: 605030333
Lodnická
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: