Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
února

Exkurze na letišti

Letiště Václava Havla

zpět na výpis akcí
 

Byli jste už někdy na věži? V kokpitu? Zajímá vás, jak naše největší letiště funguje?

Začátek:06. 02. 17
Konec:19. 03. 17
Cena:180 Kč
Čas:11:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|S tatínkem

V rámci exkurzí pořádaných Letištěm Praha máte příležitost poznat pracovní zázemí mnoha zajímavých profesí a místa, kam se cestující běžně nedostanou. Seznámíte se zblízka s nejlepším letištěm střední a východní Evropy (World Airport Awards 2007, 2008, 2009). Uvidíte provoz a shon na odbavovacích plochách, seznámíte se s dráhovým systémem a dostanete se do těsné blízkosti fascinujících strojů––letadel. Z několika desítek metrů uvidíte starty a přistání různých typů letadel, poznáte letecké společnosti, které si zvolily Prahu jako cílovou destinaci. Budete mít možnost navštívit nejmodernější stanici Záchranné a požární služby v České republice, která byla otevřena v roce 2006, a představíme vám Terminál 2, který získal v roce 2006 ocenění Dopravní stavba roku České republiky. Speciální exkurze nabízíme pro fotografy amatéry, kteří mohou fotografovat nejen z autobusu, ale hlavně venku poblíž dráhy.

Letiště Václava Havla
Tel: 220 111 888
K Letišti 6/1019
Praha 6, 160 08
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: