Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
února

DownMall Tour 2017

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

Užijte si odpoledne s těmi nejlepšími jezdci a vidět triky při kterých se Vám zatají dech.

Datum:11. 02. 17
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: zábava| sport|běh a kolo

Závod DownMall začal prvním ročníkem jako lokální projekt v libereckém obchodním centru Delta a přerostl přes 8 ročníků až do letošního 9. mezinárodního celoevropského závodu s velkým finále v obchodním centru Arkády Pankrác v Praze, kde se Downmall bude v roce 2017 konat již po šesté!

Aktuální ročník Downmall tour se zastaví v největším evropském obchodním centru MyZeil / Frankfurt přesune se pak do centra Arkád / Budapešť a celá tour se dočká svého velkolepého zakončení v obchodním centru Arkády Pankrác. Na všech závodech budou moci diváci vidět světovou a evropskou špičku jak v disciplíně měřeného závodu jako Tomáš Slavík, Michal Prokop nebo Johannes Fiscbach až po Freestyle MTB a BMX contest kde budou soupeřit jména jako Tomáš Zejda, Yannick Romswincke, Vilibald Vítek a mnoho dalších skvělých jezdců.

Návštěvníci se mohou po celý týden před závodem zastavit také v našem Downmall tour showroomu, který najdou ve spodním patře OC Arkády Pankrác, kde se mohou dozvědět více o histori závodu, zahrát si hru v naší play zone nebo se vybavit oblečením z DownMall Tour merchandise kolekce odzkoušenou samotnými jezdci.

Přijďte pocítit jedinečnou atmosféru závodu DownMall už 11.2. od 13:00 do obchodního centra Arkády Pankrác a užít si odpoledne s těmi nejlepšími jezdci a vidět triky při kterých se Vám zatají dech. Na návštěvníky čeká také bohatý doprovodný program jako live vystoupení a od 21:00 naše tradiční afterparty.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: