Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
ledna

Exkluzivní výstava adidas Consortium: World Tour

Footshop

zpět na výpis akcí
 

Pojď s námi na cestu kolem světa! S Footshop crew tě zveme na exkluzivní výstavu adidas Consortium World Tour!

Datum:26. 01. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Pojď s námi na cestu kolem světa! S Footshop crew tě zveme na exkluzivní výstavu spolupráce adidas a nejlepších sneaker stores z celého světa.

Poprvé v České republice se tak můžeš díky Footshopu najednou podívat na všech 12 limitovaných kolaborací, které v roce 2016 vznikly pod názvem adidas Consortium World Tour. Tenisky zrcadlící atmosféru měst a taky jedinečný přístup vybraných obchodů pro všechny sneakerfans, cestovatelé a milovníky designu. Patříš mezi ně? Výborně!

Ve čtvrtek 26.1. 2017 cestovní pojištění neřeš, cool mezinárodní metropole jako Tokyo, Seoul, London, Berlin, Miami, Shanghai, Paris, Los Angeles, Stockholm, New York, Milan a San Francisco a jejich speciální kolekce najdeš na jednom místě – u nás ve Footshopu!

Na této otevírací party plné cestování, barev, cool míst a hlavně exkluzivních modifikací klasických modelů adidas Consortium World Tour potěšíme i tvé smysly.

Na co se těšit?
19:00 - OPEN DOORS
19:30 - 20:00 - TALK / DISCUSSION with Peter Kovkou
20:00 - 21:00 - THE POP jamming
21:00 - 22:00 - KLARA. Vytisková & THE POP 22:00 - END


Poprvé, ale určitě ne naposled, přicházíme i s talkem / diskuzí právě na téma celé World Tour, kterým vás provede Peter Kovkou Kováč. Dozvíte se tak více informací o jednotlivých kolaboracích, obchodech, siluetách a použitých materiálech. Cestovat budou díky AnonymouS Bar a jejich speciálním drinkům i tvé chuťové pohárky. A abychom potěšili i vaše bříška, tak jsme se domluvili s FÆNCY FRIES, že přijedou až z Ostravy a předvedou, jak se dělají ty nejlepší a nejpoctivější hranolky! A jak všichni určitě víte, bez dobré omáčky to není ono, takže budete mít opravdu na výběr!

Jak je už u nás zvykem, bude se toho u nás dít samozřejmě daleko víc, avšak opravdu důležitým ,,zlatým hřebem" akce bude právě KLARA. Vytisková, která spolu s její kapelou The POP, dotvoří atmosféru celého večera.

Footshop
Tel: 777 746 465
Bubenská 1
Prague, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: