Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
ledna

Bruslení v teple pod střechou

Europark Štěrboholy

zpět na výpis akcí
 

Unikátní kluziště s pravým ledem přímo uprostřed obchodního centra – v teple, pod střechou a zdarma. 

Začátek:20. 01. 17
Konec:05. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty pro děti|

Letos ve znamení filmových příběhů.

Provozní doba plochy: denně od 9 do 21 hodin (s přestávkami: 12 - 13, 16 - 17).

Možnost zapůjčení bruslí za poplatek 20 Kč a vratnou zálohou 1000 Kč a každou středu od 13 do 15 hodin školička dovedností pro pokročilé bruslaře.

V sobotu 21. ledna od 14 hodin proběhne Slavnostní otevření ledové plochy. Moderuje Eva Perkausová, dále se účastní herečka Jana Stryková, modelky Aneta Vignerová a Lucie Bednářová. Kluziště oživí soutěže inspirované filmem Divoké vlny 2, jako například Kutálení kokosem nebo Slalom mezi vlnami. Děti dostanou zdarma popcorn.

V rámci ledové plochy jsou také připraveny tři sobotní bohaté programy plné soutěží:

28. ledna moderuje Iva Bendová. Akce pro děti se soutěžemi o ceny k premiéře DVD filmu Lovecká sezóna 4. pro děti bude připravena zdarma cukrová vata.
18. února soutěže pro děti jako Staň se rockerem nebo Uteč vlkům k premiéře filmu pes Rocku moderuje Tomáš Fíla. Rozdávat se bude popcorn zdarma.
4. března k premiéře DVD filmu Trollové jsou připraveny soutěže jako Vlasaté kuželky nebo Troll na lžíci. Těšit se můžete na moderátorku Innu Puhajkovou a cukrovou vatu zdarma.

Europark Štěrboholy
Tel: 234 672 320
Nákupní 389/3
Praha 10, 102 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: