Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
února

Cirkopolis Fest

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Festival zaměřený na nový cirkus s prvky současného tance, fyzického, vizuálního divadla a žánrů současné hudební scény.

Začátek:13. 02. 17
Konec:18. 02. 17
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Festival hostí každý rok několik zajímavých a progresivních zahraničních skupin, workshopy se zahraničními lektory a další doprovodný program.

Žongléry, představení na laně i akrobatické vystoupení nahého umělce nabídne již čtvrtý ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirkopolis, který se uskuteční v prostorách Paláce Akropolis a podruhé se rozšíří také na prkna Divadla Ponec. Pořadatelé festivalu, Palác Akropolis a CIRQUEON, si letos přichystali pestrý program, který se opírá o laureáty ocenění CircusNext a další špičkové umělce z celé Evropy. 

Program najdete zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: