Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Byl jednou jeden král Karel IV.

Galerie umění pro děti GUD

zpět na výpis akcí
 

Galerie GUD si pro vás na podzim připravila novou výstavu s názvem "Byl jednou jeden král Karel IV."

Začátek:22. 10. 16
Konec:31. 03. 17
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Kreativita

Interaktivní výstava o českém králi je určena těm nejmenším návštěvníkům ve věku od 2 do 7 let. 


Velmi zábavnou a odlehčenou formou se děti seznámí s osobností Karla IV. Průvodcem výstavy bude veselá postavička šaška Karlíka, který je nejen šprýmař, ale hlavně kamarád. Šašek Karlík představí hlavní fakta spojená s osobou českého krále. Děti budou mít možnost se převléknout do dobových kostýmů, aby se lépe vžily do historické doby králů, rytířů a princezen. Budeme poznávat cesty Karla IV. na interaktivní mapě, ale také hlavní stavitelské počiny té doby. Poznáme Karla jako učence, hvězdáře, rytíře... 

Malí návštěvníci se tak nejen pobaví, ale odnesou si z výstavy i spoustu zajímavých informací. Celá výstava je doprovázena originálními ilustracemi Marty Hricové.

Galerie GUD je otevřena o víkendu od 10:00 do 18:00 hodin, v týdnu od středy do pátku od 14:00 do 18:00 hodin. Cena vstupenky je 170 Kč za dítě a doprovod.

Výstavu doplňuje pestrý program v podobě workshopů.
Více na www.galeriegud.cz

Galerie umění pro dě...
Tel: 732 513 559
Nám. Franze Kafky 24/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: