Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Italský festival

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

To nejlepší z italské kinematografie nabídne putovní přehlídka XIV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest.

Začátek:01. 12. 16
Konec:06. 12. 16
Cena:100 Kč
Čas:18:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Filmový festival nabízí současná filmová díla italské kinematografie. Čeští diváci a milovníci italské kultury se mohou těšit na zajímavý program napříč žánry v pečlivé dramaturgii Istituto Luce Cinecittà.

Celkem bude promítnuto deset filmů. Několik z nich již sklízí ceny na mezinárodních filmových festivalech a těší se výraznému kritickému a diváckému ohlasu.

Filmy budou promítány v původním znění s českými a anglickými titulky. Cena vstupného je 100,- Kč v pražském kině Lucerna.

Hosté festivalu:

Filmový kritik Maurizio di Rienzi,  

filmový režisér Roberto Andò (Lucerna 3. 12. v 18.30 hodin) a další.

Letošní festival ukončí živý koncert italských filmových melodií nazvaný Classic & Jazz, na kterém se rozeznějí známé filmové melodie především italských skladatelů, diriguje Walter Attanasi.

Koncert se koná 6. prosince 2015 v 19.30 hodin v kině Lucerna. 

Program zde

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: