Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Velká pouliční oslava.

Datum:17. 11. 16
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 23:55
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

"Díky, že můžem." To už potřetí řekneme i letos 17. listopadu na Národní třídě. Jak? Pouličním uměním . Výstavou . Divadlem . Netradičním pietním aktem . Hudbou . Svíčkovým průvodem . Akrobacií . Modlitbou pro Martu . Armádním orchestrem . Mší . Vašemi vzkazy a spoustou dalšího. 

PROČ? 
Velkou pouliční oslavou poděkujeme všem, kteří se před 27 lety zasloužili o naši svobodu, i těm, kteří s ní dnes umí zodpovědně naložit. Sami jsme revoluci nezažili, ale uvědomujeme si, že díky ní dnes můžeme svobodě studovat, cestovat, pracovat a žít. 

JAK?
Na místě, kde to vše začalo, připravíme spolu s Rock Café Prague (Official) a desítkami účinkujících živé korzo plné bohatého kulturního programu a zajímavých lidí včetně vás všech. Připravíme tomuto dni oslavu, jakou si zaslouží a jakou podobné svátky dostávají jinde ve světě. Přijďte slavit s námi.

PROGRAM
Venkovní program poběží od 13:00 do 22:00 a následně se přesuneme do Rock Café. 

Díky, že můžem - Kor...
Tel:
Národní třída
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: