Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Polívková smršť

ERGO Aktiv, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!

Začátek:10. 10. 16
Konec:13. 10. 16
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní

Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky:
- v pondělí 10.10. celerový krém od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron
- v úterý 11.10. kuřecí Tom Yum se skleněnými nudlemi a kuřecím masem a hovězí vývar s masem, řasami wakame a jarní cibulkou od Patrika Šándora z Umami Sushi
- ve středu 12.10. dýňovou od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (Master Chef) a bramboračku od gastra Bidvest
- ve čtvrtek 13.10. zlatý drůbeží vývar od food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové a tomatovou z pečených rajčat a bazalkou od Sezio Restaurant

Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.

A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2. 

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

ERGO Aktiv, o.p.s.
Tel:
Anděl
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Doporučujeme vyzkoušet: