Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
listopadu

Ať žije Hurvínek!

Muzeum hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

S Hurvínkem budeme rozbalovat dárky už před Vánocemi.

Začátek:23. 11. 16
Konec:19. 02. 17
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Muzeum hlavního města Prahy ve spolupráci s Divadlem Spejbla a Hurvínka otevírá 24. listopadu výstavu pojatou jako oslavu 90. narozenin nejmenšího Čecha, Hurvínka.

Budete mít možnost doslova vstoupit do Hurvínkových dárků, které jsou navržené formou velkých krabic. Jeden dárek od Spejbla, jeden dárek od Máničky a jeden dárek od Bábinky. Stěny krabic budou uvnitř pokryté společnými vzpomínkami. Uvnitř dárků nebudou chybět ani různé interaktivní prvky.

Pochopitelně budou přítomni i samotní aktéři, takže se můžete těšit na slavné loutky – na Spejbla, Hurvínka, Máničku, Bábinku i Žeryka. Při takové příležitosti nesmíte zaváhat a využít možnost se společně vyfotografovat.

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Na Poříčí 52/1554
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: